4 skridt du kan tage hvis din Online kreditkort ansøgning er blevet nægtet

Hjælp! Jeg har været slået
Du har modtaget en kuvert med posten med et godt tilbud til en lav rente kreditkort. Du læse alle detaljer, endda kedeligt småt og besluttet, at dette kort passer dine behov til en tee. Du udfyldt de nødvendige formularer og forventet den dag, hvor kortet ville ankomme – du selv nødt til at vælge hvilken baggrund du fik. Hvad kom med posten var imidlertid ikke en accept og et helt nyt kort men en benægtelse. Hvad er din første reaktion? Måske vrede. Måske sorg. Måske frygt. Endnu vil ingen af disse hjælpe dig med at få en kort!
Så, hvad skal du gøre?
1. den første ting at gøre er omhyggeligt læse brevet. To vigtige oplysninger skal medtages i det brev, du modtager, når du kreditansøgning er afvist: specifikke grunde, du blev nægtet kredit eller oplysninger om, hvordan at få disse grunde, og hvis en kredit rapport blev brugt i gør, at beslutning, navn og adresse på den kreditoplysningsbureau. Her er nogle mulige årsager til benægtelse:
Ikke har levet på din aktuelle placering længe nok
Ikke har været ansat i dit nuværende job længe nok
Din indkomst er ikke tilstrækkelige til at opfylde denne særlige bidragsberettigede minimumsindkomst krav
Oplysninger leveret af kredit-bureauet
2. Hvis årsagen til din afvisning er uklart for dig, derefter ringe til firmaet for afklaring. Hvad var de nøjagtige årsager? Hvad var de nøjagtige standarder, som du ikke opfyldte? Denne oplysning er vigtig at vide og forstå. Hvis du ansøge om kredit igen og er skruet ned, så det afspejler dårligt på din kredit rapport. Det bedste råd for denne situation er at vente mindst 6 måneder, hvis du er blevet nægtet af to forskellige virksomheder i hurtig rækkefølge.
3. Hvis du har været der nægtet kredit på grund af oplysninger, en kredit bureau, kræver føderale lovgivning kreditgiveren give dig navn, adresse og telefonnummer i Præsidiet, som har leveret oplysningerne. Du bør kontakte dette agentur for en kopi af din kredit rapport. Føderale lov, at du er berettiget til en gratis kopi, hvis du har været skruet ned. Når du modtager din rapport, skal du tjekke det for nøjagtighed. Op til 40% af rapporter har fejl. Hvis du finder en fejl, skal du rapportere det til Præsidiet skriftligt. Sørg for at sende langs hvad bevis du kan have. At få kredit-bureauet til at undersøge en fejl vil ikke koste dig noget, og vil spare dig en masse tid og frustration, når det er korrigeret.
4. Hvis fejl på din rapport førte til afvisning af din ansøgning, skal du bede kredit-bureauet til at sende en korrigeret kopi til långiver. Derefter kan du spørge långiver til at genoverveje din ansøgning. Hvis du blev imidlertid nægtet på grund af en dårlig rating, vil kun bedre udgifter vaner og tid hjælpe dig få den kredit, du ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.