Spar penge på mobiltelefon tilbud: pas på familie planer

Der er mange tilbud til familie mobiltelefon planer på nettet. For at få de bedste tilbud, er her nogle retningslinjer:

Få nok helst minutter

Holde styr på dit forbrug

Være opmærksomme på omkostningerne for ekstra gerne SMS og internet adgang

Har en familiepolitik på eller ej din vil disse ekstra services

Undgå roaming-afgifter og…

Overvåge din månedlige opgørelser

15 minutter taletid pr. dag

Få nok minutter for alle på din plan. Hvis du har mere end tre personer på samme plan, bør du undgå 300 og 500 minut planer. Forudsat du har gratis nætter og weekender, arbejder en 300 minutters plan ud til 15 minutters taletid pr. dag. Det er bestemt ikke en god handel, selv for to personer. Medmindre du lide at betale uhyrlige pr. minut-gebyrer, få så mange minutter som du har råd til.

Teksten væk

Teenagere elske tekst messaging. Så gøre mobiltelefon selskaber, da det koster omkring 10 cent til at sende en besked og.2 cent til at modtage en. Hvis du har teenagere, overveje en plan, der omfatter ubegrænset SMS og internetadgang. Hvis dette ikke er tilgængeligt kan du også få en mobiltelefon, der ikke er internet klar, så de ikke kan gå online, selv hvis de ønskede at. Det samme gælder for kameratelefoner, forbedret telefoner og andet, der kan ende med at koste dig i slutningen af måneden.

Familiepolitik

Så du har dit utroligt jazzed op, multi color kamera MMS telefon. Kan du udvise tilbageholdenhed? Alle skal blive enige om hvad der anses for acceptabel brug for en mobiltelefon, såsom at holde kontakten, når du planlægger at være sent. Du skal også definere uacceptable anvendelser, såsom dræne protokollen uden at anmelde den primære kontohaver, så alle andre går over deres grænser.

Roaming-gebyrer

Næsten hvert luftfartsselskab har en high-end plan hvor du kan undgå roamingtakster. Dette er en anden funktion, der er værd at prisen.

Overvåge dit udsagn

Hver betaling på dit kontoudtog skulle være gyldigt, altid. Tøv ikke med at ringe og bede om en forklaring, hvis der var noget højere end du forventede, eller hvis der var en fejl. Bede om en kredit, hvis det er nødvendigt, og gøre at følge. Nogle gange, kan en kredit tage op til to fakturering cyklusser vises på dit kontoudtog.

Du skal kommunikere med dine venner og familie til at drage fordel af disse store planer. Strukturen af cellulære planer kombineret med bekvemmeligheden ved at have det til enhver tid kan gøre nogen celle telefon planlægge en katastrofe for din familie budget. Du skal gøre nogle yderligere forskning, hvis du ønsker at gøre din celle telefon den bedste gadget din familie nogensinde har købt. For at komme i gang, holde denne artikel handy, finde et velrenommeret web forhandler, læse det med småt og tegn for din familie plan i dag.

En tanke om “Spar penge på mobiltelefon tilbud: pas på familie planer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.