Er Work/Life Balance virkelig eksisterer?

Hvis man ser på næsten enhver udstedelse af nationalt offentliggjort dameblade, du finder artikel efter artikel forsøger at overbevise den amerikanske offentlighed (og amerikanske kvinder) at du kan have det hele–en strålende karriere/forretning og et fantastisk familieliv– og da Følg anvisninger på hvordan du kan udføre dette nemt.
Jeg køber bare ikke ind i dette tog tankegang. I orden til mest succesrige forretningsfolk at komme, hvor de ønsker at være i deres virksomheder, har noget at gå. For mig har det været et personligt liv. Som en enkelt kvinde 40 med ingen børn og ingen betydelige andre i horisonten, har jeg fået meget mere fleksibilitet end de fleste. Jeg kan gøre en bevidst beslutning om at give afkald på nogle aspekter af mit liv på grundlag af udviklingen på kort sigt at nå mine mål. De fleste af os er ikke helt så heldig, men. Du har børn du har til at få klædt og til skole hver dag, eller en ægtefælle, der har brug for mere opmærksomhed end blot daglige fodring og vanding eller et ældre familiemedlem hvis helbred kan være mangel. efterlader dig med bevogtning ansvar.
Hvad vi alle har brug for er en rigtig god kone. Nu, før alle kvinder søger at lynch mig, Tænk over det et øjeblik. Ville det ikke være fantastisk at have en juni Cleaver på hjem pasning af børnene og alle husstandens ansvar, som vil efterlade dig med frihed til at gøre hvad du skulle gøre for at få din virksomhed, hvor det skal være? Ikke flere bekymringer om at få børnene til fodbold praksis eller pakning for at rejse til Baltimore eller skulle komme hjem og lave aftensmad efter en meget lang dag på arbejdet? Stor fantasi, er det ikke?
Så, i betragtning af det faktum, at “kone butik” er permanent lager, hvordan dagens virksomhedsejere stadig opnår målene for deres virksomhed uden ender i skilsmisseretten eller at have en følelsesmæssig nedsmeltning? Jeg har opdaget den hårde måde at være egoistisk er nøglen. Jep, den gode ole’ egoistisk ord–ordet vores mødre har ført os til at tro var forbundet med at være ufølsom og ufølsom af andre. For mig, der giver sig udslag i weekenden, som jeg bruger alene engageret i aktiviteter, som jeg nyder. Sure, det er svært at slå fra erhvervslivet, og det kan være en udfordring at skrue ned invitationer med venner, og nogle weekender jeg er mere vellykket end andre. Men som et kort-regnskabsmæssige INFP på Myers-Briggs skala, ved jeg, at jeg kan tåle kun så meget af at være omkring andre folk på netværksarrangementer, møder, klasser og etc., og jeg er nødt til at genoplade og få jordforbundet igen for at komme og gøre det igen på mandag morgen. Så bruger jeg min weekend går til festivaler, museet, en stor film, for at spise på en favorit restaurant, eller læse en ny bog.
Jeg vil garantere dig, at hvis du ikke får dine behov opfyldt og engagere sig i aktiv egenomsorg, vil du være ikke behageligt at være omkring. Jeg har været der, gjort, købt t-shirten og flyttet. Gør dig selv og din familie en tjeneste–regne ud hvad egenomsorg betyder for dig og strategize med din ægtefælle eller betydelige andre om hvordan du kan opnå, at uden unødigt belaste andre familiemedlemmer. Det handler om at tage sig af dig – hvis ikke du er villig til at gøre det, der vil?
Copyright 2006 Donna Gunter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.